Om mig

Madde CederMadde Ceder
Grafisk designer

Ett stort sinne för layout och typografi har alltid präglat mitt liv. Ända sen barnsben har jag varit intresserad av färg och form och är därför i grunden självlärd. En utbildning inom trycksaksproduktion, en webbredaktörsutbildning och ett mångårigt ideellt arbete som kommunikatör, grafisk designer och webredaktör åt flertalet rockband har gett mig den erfarenhet jag har idag.

9unit Studio är ett designföretag som håller till i Stockholm. Jag grundade företaget 2007, då jag mer på hobbybasis designade logotyper och affischer åt kompisar och bekanta från mitt sovrum hemma hos mina föräldrar. Idag har verksamheten utvecklats och jag jobbar proffesionellt med grafisk design för tryck och digitalt.
Jag älskar mitt jobb!

Jag riktar mig till alla typer av företag och privatpersoner, jag tar mig an stort som smått.

Den grafiska profilen och logotypen är varumärkets och företagets ansikte utåt. Den ska omedelbart ge kunden den känsla du vill förmedla, och tilltala din målgrupp.

” 9unit Studio är din partner i hur ditt varumärke uppfattas av potentiella kunder. Vi hjälper dig att ta fram din unika kommunikation och grafiska profil genom allt ifrån logotyper, broschyrer, visitkort, affischer, skivomslag, backdrops och andra typer av trycksaker. ”

Jag skapar, i samråd med dig, en grafisk profil som håller i alla format. Vare sig det är på en stor backdrop, digitalt på nätet eller broderat på profilkläder.