För musiker


Eftersom jag själv kommer från musikbranschen och har spelat i band så länge jag kan minnas, slår mitt hjärta lite extra för den typen av designjobb.

Jag vet hur viktigt det är att ge ett enhetligt intryck och ha en genomtänkt profil, därför vill jag ge lite extra schyssta dealar till musiker.Har ni en studiecirkel hos Studieförbundet Vuxenskolan får ni 15% rabatt på mina designer. Släng iväg ett mail så snackar vi mer!

 

GRAFISKT PAKET – MUSIKER

Vill du bli tagen på allvar i musikbranschen behövs en enhetlig profil både på nätet och scenen. Publiken behöver känna igen sig var de än hittar dig eller ditt band. Jag kan hjälpa dig med att få allt att hänga ihop genom detta grafiska paket.

PAKETET INKLUDERAR:

  • 1 st design för backdrop
  • 1 st design för roll-up
  • 1 st T-shirtdesign
  • 1 st banner för Facebooksida.
4 995 KR INK MOMS

SKIVOMSLAG

4-sidor skivomslagEtt snyggt skivomslag ska fungera som ögonfångare så att potentiella kunder stannar med blicken vid just ditt album. Det är också viktigt att skivomslaget visualiserar hur musiken låter, så man inte känner sig ”lurad” när man lyssnar på skivan.

Skivomslag används både som tryckt media i  själva förpackningen, om det så är en digipack  i papp eller ett jewelcase i plast, men även i t.ex. tidningar.


T-SHIRTDESIGN

En snygg t-shirt till bandet att sälja under spelningar och via webbshop är en bra sidoinkomstkälla som också är bra i promotionsyfte. En snygg tröja köper folk även om de inte är speciellt intresserade av bandet, you can’t loose with a nice shirt!


TYGMÄRKE/PATCH

Ett tygmärke eller patch med bandets logotyp är något era fans kan fästa på kepsen, väskan eller jackan. Det är ett bra komplement till en t-shirt för de som inte vill lägga så mycket pengar, men ändå vill supporta bandet.
Jag har ett nära samarbete med ett broderiföretag som fixar era broderade patchar.

Pris beror på broderiets storlek och antal patchar. En engångskostnad för stygnsättning tillkommer på första beställningen.

Ceder’s Brodyr & Hantverk broderar på kläder, kepsar, väskor, handdukar osv.